O meni

Tina Kaker dizajnerka notranje opreme

Že od malih nog me je zanimalo oblikovanje in ustvarjanje, zato so bile tudi moje odločitve glede šolanja osnovane na teh temeljih in tako sem postala dizajnerka notranje opreme.


Imam večletne izkušnje pri svetovanju in načrtovanju notranje opreme ter pri izbiri barv in vzorcev talnih oblog. Delala sem kot vodja pohištvenega salona, svetovalka za izdelavo pohištva po naročilu ter kot koloristka v laboratoriju za izbiro vzorcev in pripravo barv za izdelavo talnih oblog. Na podlagi vseh izkušenj in želja sem se odločila za samostojno pot. Zdaj sem tu, da svetujem vam in se posvetim vašim željam.

Naj bodo to večji projekti obnove ali opreme novogradenj, ali pa si želite le malce osvežiti že opremljen prostor – tu sem za vas, da vam svetujem in omogočim, da uživate v lepoti bivanja v vašem domu.

Jaz sem tu za vas, da vas opozorim na vse nevšečnosti in vam prihranim slabo voljo in po nepotrebnem zapravljen denar.

I Svetovanje pri opremljanju


Z znanji in izkušnjami svetujem pri opremi notranjih prostorov. Svetujem glede izbire barv in materialov v prostoru, razporeditve in postavitve pohištva ter pri uporabi dekoracije. Lahko vam svetujem tudi pri osvežitvi že opremljenega prostora.

II Vizualizacije prostorov


Vizualizacija prostora za lažjo predstavo o končnem izgledu. V izrisu se natančno definira uporaba barv in materialov, postavitev pohištva v prostoru in njegova razporeditev ter vključitev dekoracije.

III Načrti tlorisov


V primeru adaptacij priporočam izdelavo 2D načrtov – tlorisov. Pripravim in predstavim razporeditev in definiranje novih prostorov ter upoštevam vključitev notranje opreme v načrte. Pripravim izris obstoječega in prenovljenega stanja.