Partnerji

LOG MASTER


Izdelujem unikatno masivno pohištvo iz brun, ki je ročno izdelano na tradicionalen kanadski način. Za izdelavo uporabljam popolnoma naraven in neobdelan les smreke, jelke in bora, zato ima vsak vaš kos pohištva edinstveno vrednost.


Spletna povezava: log-master.com

Mizarstvo Prešeren


Ukvarjamo se z montažnim mizarstvom, kar pomeni, da izdelujemo in montiramo vse kar je v zvezi s mizarstvom in mizarskimi deli. Opremljamo kuhinje, otroške sobe, dnevne sobe, spalnice itd., izdelujemo in montiramo stavbno pohištvo, polagamo pode iz raznih materialov ter postavljamo predelne stene iz gips plošč. Ukvarjamo se tudi s sanacijo in popravili starega in starinskega pohištva, ki še ni ravno za odpis. Ukvarjamo pa se tudi s popravili in montažo pohištva na plovilih, predvsem na jadrnicah.


Spletna povezava: www.mizarstvo-preseren.si

I&S ADAPTACIJE


Podjetje, ki se ukvarja in izvaja dela na področju gradenj, adaptacij in sanacij objektov. Smo usposobljen kader, ki ima za seboj 20 let delovnih izkušenj. Pomagamo reševati vaše težave pri gradnji in adaptacijah.


Spletna povezava: www.adaptacije.net

JAN GREGORIN


Long stori šort: Sem profesionalni fotograf in avtomobilski novinar.


Spletna povezava: jangregorin.eu

LESO PRODUKT


Lesoprodukt je specializirani lesni trgovec, distributer tujih dobaviteljev za področje Slovenije, dela Avstrije in Hrvaške za mizarske repro-materiale in lesno industrijo ter proizvajalec polproizvodov za mizarske mojstre. Z distribucijo lesnih plošč, okovja in talnih oblog ekskluzivnih evropskih blagovnih znamk, celostno ponudbo dodatkov s storitvami razreza in dodelave lesnih proizvodov, oskrbujemo predvsem mizarje.


Spletna povezava: www.lesoprodukt.si

ZEN DOM


ZenDom je trgovina na kateri lahko najdete prefinjeno narejene izdelke za opremo in dekoracijo vašega doma. Verjamemo, da je dom prostor, v katerem se mora človek počutiti kar najbolje kar se da, saj to izraža in vpliva na njegovo notranjno stanje duha in frekvenco katero izraža, oddaja in sprejema ljudem ter okoljem okrog sebe.


Spletna povezava: www.zendom.si

Hoja OP


V zadnjih letih se je tudi pri nas začel širiti trend oblazinjenih posteljnih končnic, bogato oblazinjenih klopi in okraševanja sten z oblazinjenimi paneli. Zaradi stresnega načina življenja želimo v prostorih ustvariti čim boljšo atmosfero, občutek sproščenosti in raznolikosti. Rezultat so unikatni kosi oblazinjenega pohištva.


Spletna povezava: www.hoja-op.si