Storitve

3D izrisi in vizualizacije


Vizualizacija prostora za lažjo predstavo o končnem izgledu. V izrisu se natančno definira uporaba barv in materialov, postavitev pohištva v prostoru in njegova razporeditev ter vključitev dekoracije.

Svetovanje pri opremljanju


Z znanji in izkušnjami svetujem pri opremi notranjih prostorov. Svetujem glede izbire barv in materialov v prostoru, razporeditve in postavitve pohištva ter pri uporabi dekoracije. Lahko vam svetujem tudi pri osvežitvi že opremljenega prostora.

Načrti tlorisov


V primeru adaptacij priporočam izdelavo 2D načrtov – tlorisov. Pripravim in predstavim razporeditev in definiranje novih prostorov ter upoštevam vključitev notranje opreme v načrte. Pripravim izris obstoječega in prenovljenega stanja.

Darilni boni


Darilni bon je čudovito darilo, ki ga lahko poklonite svojim najdražjim. Podarite darilni bon v poljubni vrednosti, obdarovanec pa si lahko sam izbere storitev za katero bo koristil bon.

Pregled načrtov s komentarjem


Vedno več je načrtov, ki jih načrtujejo arhitekti in projektanti, ki ne vsebujejo funkcionalnih rešitev notranje opreme in zato so notranji prostori in oprema večkrat nefunkcionalno in neprimerno načrtovani.
Preden se lotite opremljanja, vas opozorim na morebitne napake in vam svetujem, da bo vaš dom kar se da udoben in prijeten za bivanje.

Meritve in ogled na domu


Meritve niso obvezne, so pa priporočljive, saj tako bolje spoznam prostor in pridobim natančne in nujne podatke, ki jih upoštevam pri svetovanju in načrtovanju. Lahko se lotim meritev za celo hišo/ stanovanje ali pa obravnavam samo določen prostor.

Svetovanje pri nakupu


Z veseljem vam svetujem tudi pri nakupu opreme. Lahko grem skupaj z vami po salonih in trgovinah ali pa preko spleta skupaj izberemo primerno opremo za vaš dom (barve, dekoracijo in ostalo)

Svetovanje pri izbiri izvajalcev


Če ste v dilemi katerega izvajalca izbrati vam lahko olajšam delo in svetujem glede na izkušnje. Z veseljem pa vam priporočam tudi tiste s katerimi sodelujem sama. Poiščete jih lahko tudi v zavihku “Partnerji”.